Марјановић и Пантић гарант за спектакл

Никола Лучић
Марјановић и Пантић гарант за спектакл

БАЊАЛУКА - Борилачки спектакл “Хектор фајт најт” у бањалучкој дворани “Борик” окупио је позната имена из свијета кик-бокса и бокса, а мечеви Дениса Марјановића и Чеде Пантића биће права посластица за све љубитеље ових вјештина.

Организатори очекују да дворана “Борик” вечерас (20 часова) буде испуњена до посљедњег мјеста јер, како кажу, Бањалука на овакав догађај чека годинама.

Марјановићев повратак у ринг послије дуже паузе свакако је прави мамац за публику, а Пантић као звијезда у успону ужива велику популарност у региону.

- Срећан сам што ћу се поново борити пред бањалучком публиком. Прошло је шест година од мог посљедњег меча у Бањалуци. Очекујем занимљиву борбу, мој ривал Дарио Кадић је искусан борац, има више од 50 професионалних мечева, али не дам свој скалп - рекао је Марјановић.

Његов млађи колега Пантић бориће се у К1 до 75 килограма против Адија Дураковића. Члан Клуба борилачких спортова Хектор улази као фаворит у овај меч.

- Четири борца су отказала меч, Дураковић је пристао на изазов и очекујем да пружи јак отпор. Учинићу све да тај отпор буде што мањи - поручио је самоувјерени Пантић.

Мечеви Марјановића и Пантића представљају централни дио вечери. Поред њих, у рингу ће се наћи и друга веома занимљива лица.

Професионални деби имаће домаћи боксер Стефан Чајић. И он долази из Хекторовог тима, има само 18 година и сматрају га великим талентом.

- Од мене можете да очекујете рат у рингу, и ако бог да побједу - рекао је млађани Чајић.

Организатор ове манифестације Предраг Станковић увјерава да публику очекује прави спектакл. Овај догађај ће продукцијски бити на високом нивоу, а неће изостати ни квалитетни мечеви.

- Мислим да смо упарили праве борце, да су сви подједнаки, тако да очекујемо изједначене и неизвјесне мечеве. Сигуран сам да ће гледаоци имати шта да виде, учинили смо све да направимо истински спектакл какав Бањалука заслужује - рекао је Станковић.
 

Списак мечева

Марјановић - Кадић, Пантић - Дураковић, Тошић - Јаман, Васић - Туцак, Савановић - Тривковић, Чајић - Драгојевић, Шућур - Дробњак, Дмитровић - Пашалић. Његач - Хорватић, Буза - Рамић, Стегић - Мркоњић.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана