Мајдов: Патриотску и хуману страну Славена Ристића не може нико оспорити

Срна
Мајдов: Патриотску и хуману страну Славена Ристића не може нико оспорити

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Свјетски првак и репрезентативац Србије у џудоу из Источног Сарајева Немања Мајдов истакао је да је изненађен хајком коју појединци воде против власника Техничког ремонта Братунац Славена Ристића.

Мајдов је нагласио да је изненађен покушајем Ристићеве дисквалификације зато што је он велики човјек и хуманиста који несебично помаже многима којима је помоћ потребна.

"Таквог човјека и успјешног бизнисмена треба поштовати и треба да будемо срећни што ради и отвара фабрике у Републици Српској, гдје је запослио велики број људи од демобилисаних бораца, ратних-војних инвалида и оних којима је посао био најпотребнији. Он је заиста један од угледних и доказаних хуманиста и патриота у Републици Српској", истакао је Мајдов.

Овај освајач бројних медаља на свјетским такмичењима рекао је да Ристић све што ради - ради у интересу Републике Српске и њеног народа.

Мајдов је додао да се и његово име налази на списку оних које је Ристић помагао на путу до свјетског успјеха и као члан тима "Мајдов" за Олимпијске игре.

"За све што је чини за Републику Српску и људе у њој треба да му будемо захвални јер је ријеч о поштеном човјеку, чију патриотску и хуману страну, коју је безброј пута показао, не може нико оспорити", закључио је Мајдов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана