Лука Јовић преузима дио Фудбалског клуба Звијезда 09

ГС
Foto: Звијезда09

БИЈЕЉИНА - Српски фудбалер Лука Јовић, члан славног Реал Мадрида, постао је уједно и функционер Звијезде 09 и биће задужен за спортска питања у екипи која игра у Првој лиги Републике Српске.

Јовић,24, жели на овај начин да, како се наводи из клуба, помогне младима широм региона, али и клубу из свог родног града.

Како се наводи у саопштењу клуба, он је с садашњим руководством клуба подијелио своје идеје и визију које би клуб подигле на виши ниво и од њега направиле конкурентног ривала на теренима широм државе.

Репрезентативац Србије је напоменуо да ће тренинге и рад с ногометашима Звијезде 09 бити повјерен стручном и поузданом тиму експерата који ће радити у интересу клуба и даљег просперитета играча.

"Пријатељство с оснивачем и предсједником клуба Борисом Станишићем пресудило је да се укључим у рад клуба Звијезда 09. Желио бих да у наредним годинама клуб израсте у стабилног и конкурентног премијерлигаша који ће бити расадник талената. Радит ћемо на томе да осигурамо најбоље услове за напредак младих играча", изјавио је Јовић.

Фудбалски клуб Звијезда 09 основан је 2009. године у Етно селу Станишићи у Бијељини, а тренутно се налази на четвртом мјесту на табели Прве лиге РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана