"Љубић" почео припреме за наставак сезоне

Срна
"Љубић" почео припреме за наставак сезоне

ПРЊАВОР - Фудбалери "Љубића" из Прњавора предвођени стручним штабом данас су на стадиону "Синиша Пеулић" почели припреме за прољећни дио сезоне.

Први тренинг су имали данас, а из управе клуба су навели да ће комплетан припремни период бити организован у Прњавору.

Предсједник клуба Зоран Декет захвалио је Министарству породице омладине и спорта Републике Српске и министру Соњи Давидовић за донацију спортске опреме.

Он је навео да ће донацију настојати оправдати што бољим резултатима и вјерује да ће сарадња и пријатељски односи клуба и ресорног министарства бити настављени.

Предвиђено је да "Љубић" одигра пет пријатељских утакмица, у којим ће им ривали бити "Слобода" из Мркоњић Града, "Слобода" из Новог Града, "Слога" из Добоја, "Борац" из Јелаха и бањалучки "БСК".

Шеф стручног штаба Дарко Малетић је рекао да имају новог фудбалера Огњена Јаћимовића који је стигао као позајмица из приједорског "Рудара", док су три играча на проби, а до краја наредне седмице очекује се долазак још неколико.

Фудбалска Прва лига Републике Српске наставља се 6. марта, а "Љубић" ће прољећну премијеру имати на домаћем терену против "Дрине" из Зворника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана