Лалатовић о Партизану: Мени је несхватљиво

Г.С.
Лалатовић о Партизану: Мени је несхватљиво

Тренер бањалучког Борца Ненад Лалатовић је у подкасту "Radio Sport Box" прокоментарисао стање у којем се налази Партизан.

Црно-бијели су од старта сезоне славили у само једном мечу, а стигли су да испадну и из квалификација за Лигу Европе.

Дошло је и до смјене на клупи, на коју је, послије Илије Столице, сјео Гордан Петрић.

Лалатовић је открио шта мисли о цјелокупној ситуацији у клубу из Хумске улице, а изнео је и план за спас Партизана.

"Ја да сам сада у управи Партизана, ја лично, Ненад Лалатовић, јавно бих изашао и рекао "хоћу да правим позајмицу, пет или седам милиона евра". Све бих уложио у играче и задужио бих се ако треба, нека и пропадне та инвестиција, али бих знао да улажем у то да бих ушао у Лигу шампиона која доноси 30 милиона. Мени је несхватљиво да се Партизан најслабије појачао, а да има испред себе сезону која доноси огроман профит. Тај профит да би се остварио мора да се уложи дебело. Доведеш права појачања која заслужују да играју у Партизану и која могу да донесу нешто Партизану", рекао је Лалатовић и додао:

"Тих седам милиона уложиш, ако уђеш у Лигу шампиона зарадио си 23, а седам си вратио. То је ризик који мора да се направи да би се успело. Црвена звезда плаћа дебело. Довели су Пешића, ко зна колики уговор има, довели су и Кангву. Замислите који су то играчи са каквим уговорима."

Није баш ни да Лалатовићу у Бањалуци "цвјетају руже", пошто је у суботу забиљежио нови пораз, овога пута у Тузли од Слободе (2:0).

Борац је тренутно четврти у Премијер лиги БиХ, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана