Лалатовић након шокантне побједе: Ја сам у "голој води", замислите како је играчима

ГС
Foto: Мондо

Тренер Борца бурно је прославио освајање три бода против Игмана, али нагласио да су играчи оба тима и данас играли у нехуманим условима.

Голом Бењамина Татара у судијској надокнади времена, Борац је тешком муком сломио отпор "жилавог" Игмана, те против клуба из Коњица стигао до другог првенственог тријумфа (1:0).

Није било лако "црвено-плавима" да пробију дефанзивни блок гостију, али на крају су се напади ипак исплатили. Тренер Бањалучана Ненад Лалатовић у финишу је увео и другог нападача, било је прилика пред голом Игмана, али на гол се чекало више од 90 минута, преноси Мондо.

Ипак, оно што је најважније за фудбалере Борца су нова три бода.

"Честитао бих играчима оба тима, уопште није било лако данас играти по овом времену. Спарно је и тешко, ја сам у 'голој води', замислите како је било играчима. И оно што могу да пруже, то не могу да покажу. Али мислим да смо данас били бољи свих 90 минута, нападали све вријеме, имали мноштво шанси које нажалост опет нисмо искористили. Али, Бог нас је погледао на крају, постигли смо погодак и заслужено побиједили", порућио је тренер Борца Ненад Лалатовић у изјави за ТВ Арена Спорт по завршетку меча у Новом Граду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана