Лагунџић нови фудбалер Борца

Милан Зубовић
Лагунџић нови фудбалер Борца

БАЊАЛУКА- Након што је у Борчеве редове стигао Сергеј Дојчиновић, није требало дуго чекати на нови потпис, а параф на уговор ставио је још један фудбалер који игра на позицији десног бека. Из љубљанске Олимпије у наш клуб стигао је Иван Лагунџић. Рођен је у Загребу, 14.јуна 1999. године, а током каријере сем Олимпије, бранио је боје и неколико хрватских клубова.

„Велика ми је част што стижем у редове бањалучког Борца. Очекујем да помогнем екипи да оствари зацртане циљеве током прољећног дијела сезоне. Знам да је ФК Борац међу кандидатима за освајање трофеја и даћу све од себе да са својим новим саиграчима испунимо тај циљ. Упознат сам и са Премијер лигом БиХ. Сматрам да је лига веома захтјевна и да су екипе изједначене. Спреман сам за нови изазов.“ каже Лагунџић.

Ивана бије глас борбеног фудбалера за којег нема предаје на терену. Велики је радник, посвећен фудбалу, а за све навијаче бањалучког клуба има јасну поруку.

„Знам да је флоскула и да су навијачи то чули хиљаду пута, али мој циљ је да сваки пут оставим срце на терену и дам свој максимум како би екипа остварила добар резултат. То је оно што могу да им обећам. Потрудићу се да оставим добар утисак, да ме навијачи заволе због бобрености и срчаности. На мени је да се докажем и да покажем да имам квалитет да носим дрес Борца.“ , каже Лагунџић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана