Квоте у кладионици у порасту за викенд

PR
Квоте у кладионици у порасту за викенд

Почеле Лиге петице, стиже финале Свјетског, а ту је и домаћи фудбал

Какав викенд! Поклапа се завршетак Свјетског у кошарци са почетком Лига петице. Док ће љубитељи кошарке уживати у борби за 5. мјесто и финалима Свјетског, дотле ће страствени пратиоци Премијер лиге, Лиге 1, Ла Лиге, Бундеслиге и Серије А имати пуне руке посла, након чега их чека права посластица – креће Лига шампиона.

Тако на примјер, уколико на меч Премијер лиге између Вулверхемптона и Челсија одиграте дуплу шансу, тј. „ds 1X“ (тим 1 ће побиједити или ће меч завршити неријешено), чека вас квота 1,50. За оне храбрије, који сматрају да Челсију не прија нови тренер и да се нови млади играчи неће снаћи, квота на побједу Вулверхемптона износи чак сјајних 2,80.

Неће ту недостајати ни домаћег фудбала, с обзиром да се утакмице 8. кола БХ Премијер лиге офанзивно настављају послије кратког предаха.

Како ви типујете овог викенда?

ПОГЛЕДАЈ ПОНУДУ УТАКМИЦА И КВОТА

*Квоте су подложне промјенама.

Кладионица Mozzart ти нуди могућност клађења на твом паметном телефону или рачунару. Све што је потребно јесте да се региструјеш на www.mozzartbet.ba и извршиш уплату путем MasterCard или Maestro картице, ваучера Кликер или Xbon или попунивши уплатницу у поштама или банкама широм БиХ. За preapaind кориснике м:тел мреже, могуће су и допуне СМС поруком.

Важно је напоменути да ти Mozzart поклања 15 бесплатних спинова на онлајн казину, наредног радног дана након што извршиш прву уплату, а ту исту уплату ти дуплира кроз акцију БОНУС 100%. То је само дио разлога зашто је Mozzart најбољи.

Уколико већ данас отвориш свој рачун, сазнаћеш још и то да:

  • Исплате стижу увијек на вријеме, у року од 24 сата;
  • Квоте на тикетима можеш да увећаш и на спортском и на уживо клађењу кроз више акција;
  • Имаш преко 350 игара на Mozzart онлајн казину;
  • Постоји додатна понуда за љубитеље спорта – клађење на специјале, на побједнике такмичења, на граниззе и поене играча, на утакмице које се играју уживо и на поене играча уживо...

Више информација о Mozzart акцијама можете да сазнате на: promo.mozzartбет.ба

ДОНЕСИ ОДЛУКУ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана