Куп Републике Српске у кошарци и сљедеће године у Требињу

Agencije
Куп Републике Српске у кошарци и сљедеће године у Требињу

ТРЕБИЊЕ - Куп Републике Српске у кошарци и сљедеће године биће одржан у Требињу, договорено је данас на пријему који је градоначелник Мирко Ћурић организовао за представнике Кошаркашког савеза Републике Српске и финалисте овогодишњег Купа који се одржава у овом граду.


Ћурић је рекао новинарима након пријема да се Куп први пут ове године одржава у Требињу и да ће и сљедеће године бити организован на исти начин, у чему ће учествовати Кошаркашки савез Републике Српске, требињско Спортско друштво "Леотар" и град Требиње, под покровитељством предсједника Републике Српске.

Он је додао да је на састанку констатовано да Кошаркашки клуб "Леотар" има добре потенцијале и истакао да је похвала за управу клуба дошла од врха Кошаркашког савеза Републике Српске, што има још већи значај.

Предсједник Кошаркашког савеза Републике Српске Борис Спасојевић рекао је да га радује што је са градоначелником и његовим сарадницима постигнут договор да идуће године поново у истом термину Куп Републике Српске буде одржан у Требињу.

"Предсједник Републике Српске /Жељка Цвијановић/ је покровитељ и наравно да ће и она бити задовоља нашим избором у интересу свих спортиста и људи који воле спорт", рекао је Спасојевић.

Финале Купа Републике Српске у кошарци биће одиграно у спортској дворани "Милош Мрдић" у Требињу данас у 17.00 часова, а састаће се екипе бањалучког "Борца" и "Леотара".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана