Крупа на великом испиту: Шампиону се не пријети

Д. П.
Крупа на великом испиту: Шампиону се не пријети

БАЊАЛУКА - Да су бирали фудбалери Крупе сигурно не би могли изабрати тежег ривала на старту повратничке сезоне, јер ће у првом колу м:тел Премијер лиге у недјељу од 17.30 часова на свом терену угостити двоструког узастопног шампиона Сарајево.

За домаћина ће ово бити још једна премијера, јер ће ово бити први званичан сусрет одигран на новој вјештачкој подлози, која је недавно постављена умјесто оне дотрајале.

- Одрадили смо два, три тренинга на новој подлози и играли се полако привикавају. Свјесни смо тежине задатка, који нас очекује у овом сусрету, али од старта морамо да вриједно сакупљамо бодове и што прије стигнемо до мирне зоне - нагласио је шеф стручног штаба премијерлигаша из кањона Тијесно Зоран Марић.

У комбинацији за овај сусрет искусни стратег неће моћи рачунати само на Стојана Максимовића.

-  Он се посљедњих дана жали на благо повишену температуру и кашаљ и сигурно неће бити у комбинацији. Сви остали су спремни да се ухвате у коштац са Сарајевом и надам се да у овом дуелу можемо стићи до позитивног резултата, а то би за нас био и бод. Шампиону се никада не пријети, али ако се укаже прилика да дођемо до цијелог плијена знаћемо да је искористимо - додао је Марић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана