Крстајић повукао оставку и остаје предсједник Радника

Душан Репија
Крстајић повукао оставку и остаје предсједник Радника

БИЈЕЉИНА - Предсједник Радника и у наредном периоду остаће Младен Крстајић, јер је повукао оставку коју је понудио крајем 2019. године.

Прослављени фудбалер и некадашњи селектор Србије одлучио се на овај корак, јер од тада Бијељинци нису заказали Скупштину клуба, тако да оставка није ни прихваћена ни одбијена. Ово је за “Глас Српске” потврдио извор близак управи Радника и додао да је у току дана у клуб стигло Крстајићево писмо.

- Уважавајући околности и тренутак у коме се сви налазимо, како град Бијељина, тако и цијела Република Српска, БиХ, Србија и цијели регион, овим путем желим исказати одговорност према фудбалерима, навијачима, управи и запосленим у ФК „Радник” као и осталим грађанима, на начин да повлачим оставку - између остало је наведено у писму.

Радник је на челу са Крстајићем направио највеће остварио највеће успјехе у историји јер је између осталог освојио Куп БиХ и у два наврата играо европска такмичења.

Бијељинци су послије 22 кола на шестом мјесту табеле Премијер лиге, а с обзиром на пандемију вируса корона питање је да ли ће и када бити настављено такмичење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана