Kрстајић: Била би велика част да нас Додик подржи у Трнави

Агенције
Kрстајић: Била би велика част да нас Додик подржи у Трнави

Након побједе Радника из Бијељине против Спартака из Трнаве у првом колу квалификација за Лигу Европе на Градском стадиону у Бањалуци огласио се предсједник клуба Младен Крстајић који је похвалио играче, стручни штаб, организацију утакмице, те навијаче оба тима на фер и коректном навијању.

Радник је у првом мечу славио са 2:0 головима Недима Мекића у 34. минуту који је сјајним ударцем матирао голмана гостију да би Велибор Ђурић након само три минута игре у другом полувремену подуплао вођство Радника и поставио коначан резултат.

“Честитам играчима и стручном штабу на побједи. Гледајући утакмицу могао сам увидјети да су сви озбиљно сватили фаворизованог противника. И даље мислимо да је Спартак фаворит када се узме у обзир наступи у европским утакмицама, али је ово за нас велика и историјска побједа”, истакао је Младен Крстајић за клупску Facebook страницу.

Предсједник клуба из Бијељине истиче да у екипи нема еуфорије пред реванш меч у Трнави за седам дана.

“Још једном би се захвалио руководству ФК Борац, граду Бањалуци, институцијама Републике Српксе на несебичној помоћи око организације утакмице, прави пријатељи су пришли онда када нам је то било најпотребније и најтеже. Навијачи на трибинама су били примјер истинског навијања и бодрења клуба. Посебно би поздравио навијаче који су дошли из Бијељине, Бањалуке и околних мјеста. Симпатизери Спартака су на фер и коректан начин бодрили свој тим, чак су и наше фудбалре наградили аплаузом без обзира што је њихов тим поражен напустио стадион”, рекао је Крстајић.

Предсједник Радника због породичних обавеза није присуствовао утакмици у Бањалуци, али је овом приликом позвао члана Предсједништва БиХ, Милорада Додика да дође на реванш утакмицу у Трнаву.

“Породичне обавезе су ме спријечиле да присуствујем утакмици у Бањалуци, али овом приликом позивам члана Предсједништва БиХ, Милорада Додика да дође у Трнаву и да нас на лицу мјеста подржи, то би нам била велика част”, закључио је Младен Крстајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана