Компанија „m:tel“ и ове сезоне генерални спонзор ФК Борац

ГС
Компанија „m:tel“ и ове сезоне генерални спонзор ФК Борац

БАЊАЛУКА - У просторијама Фудбалског клуба Борац Бањалука данас је потписан спонзорски уговор између овог клуба и компаније „m:tel“.

Свечаном потписивању, присуствовали су генерални директор компаније „m:tel“   Марко Лопичић и потпредсједник ФК Борац  Богољуб Зељковић.

Компанија „m:tel“ дуже од деценију у континуитету пријатељ је ФК Борац.

-Част је и велико задовољство да будемо део приче која се зове Фудбалски клуб Борац. То је клуб са дугом историјом, тако да је наша подршка Борцу промоција не само заједничког пријатељства, него и Бањалуке и спорта уопште. Већ дуже од 10 година узајамни смо пријатељи са ФК Борац, кроз различите видове спонзорства, а ово је друга сезона како потписујемо уговор о генералном спонзорству. Прошле године смо препознали шампионске амбиције Борца, подржали их, а ове године смо имали прилику да се радујемо и честитамо једни другима на успеху - истакао је Лопичић, те пожелио срећу екипи у предстојећим утакмицама, изразивши наду да ће и сљедећа сезона бити једнако успјешна и да ће Борац одбранити титулу и поново остварити пласман у Европу.

-У име ФК Борац желим да се захвалим компанији м:тел и господину Марку Лопичићу на дугогодишњој сарадњи. У временима која су била тешка за нас имали смо правог пријатеља у компанији „m:tel“. Сада, када долазе бољи дани за наш клуб, „m:tel“  је то препознао и наша сарадња из године у годину све је јача и боља - истакао је Зељковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана