Компанија Mozzart: Нови дресови за нове црно-бијеле шампионе!

ГС
Компанија Mozzart: Нови дресови за нове црно-бијеле шампионе!

Нови дресови су стигли за нове црно-бијеле шампионе!

Кошаркашки клуб Партизан ТС у Републици Српској постоји већ десет година, а дио је омладинских селекција славног београдског клуба истог назива. Компанија Mozzart препознала је њихова залагања да талентовани момци крену стопама првотимаца вишеструког шампиона Србије и подржала их је донацијом опреме.

Њихови јуниори играју у Бањалуци, а у Палама тренира јуниорско-кадетска селекција.

- Желим да се захвалим компанији Mozzart за све велике и мале ствари које чине за спорт! Играчи су одушевљени новим гарнитурама дресова и једва чекају утакмице да заиграју у њима. Нашем друштву је потребно више таквих друштвено-одговорних компанија. Основни циљ нашег клуба је промоција кошарке у Српској, да понудимо дјеци рад са озбиљним тренерима и програмом и сарадњу са КК Партизан из Београда, а све како бисмо новим талентима отворили пут ка будућности - каже предсједник КК Партизан ТС Богдан Станојевић.

Овај кошаркашки клуб тренутно броји пет селекција за које им је потребно десет комплета опреме годишње. То су, уз одласке на такмичења, озбиљни финансијски трошкови.

- Клуб живи искључиво од самофинансирања и помоћи друштвено- одговорних компанија кроз донације или спонзорства, што нам је посебно значајно током епидемије. Организујемо и кошаркашке школе, турнире и кампове, а наш рад су препознали у широј заједници. Ипак, без компанија као што је Mozzart тешко ћемо моћи одржати овај ниво у будућности- истиче Станојевић.

У њиховим школицама кошарке за јуниоре, кадете, пионире, млађе пионире активно тренира велики број малишана. У Бањалуци окупљају 160 дјечака и дјевојчица од шест до 16 година, у Бијељини 50, а у Палама тренира 70 младих кошаркаша.

А Mozzart ће и у будућности наставити да помаже перспективним спортским колективима. Ова компанија, кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе” до сада је послала опрему на адресе више од 70 клубова широм БиХ, а све с циљем подршке развоја домаћег спорта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана