Клубу борилачких спортова "ТРБ" три медаље на турниру у Прагу

Срна
Клубу борилачких спортова "ТРБ" три медаље на турниру у Прагу

БИЈЕЉИНА - Клуб борилачких спортова "ТРБ" освојио је данас двије златне и једну сребрну медаљу на Међународном турниру у фул контакт каратеу "Праг опен", одржаном у Прагу.

Златне медаље освојили су Михаило Ранковић и Давид Зорић, а Констатнтин Ристић сребрну.

Ранковић је освојио прво мјесто у категорији кадета плус 65 килограма, Зорић прво мјесто у категорији јуниор плус 70 килограма, а Ристић у категорији јуниор плус 80 килограма.

На овом првом међународном турниру одржаном од појаве вируса корона, који је организовала Чешка фул контакт карате организација, учествовало је више клубова из Русије и Чешке, као и "ТРБ" клуб из Републике Српске, чији су чланови били најбољи на турниру са освојене три титуле.

Тренер и предсједник "ТРБ" клуба Игор Ранковић рекао је да је ријеч о веома квалитетном турниру на којем је учествовало више Федерација кјокушин каратеа –Шинкјокушин, којој припада и "ТРБ", затим Ашихара карате и КВФ кјокушин.

Он је навео да због вируса корона, на такмичењу није било много такмичара, али да је турнир био веома квалитетан и да су момци из "ТРБ" остварили одлучан резултат, саопштено је из овог клуба.

Клуб борилачких спортова "ТРБ" члан је Свјетске карате организације Шинкјокушин и има лиценце за рад ове нејвеће свјетске организације у Фул-контакт карате са 96 земаља чланица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана