Јанковић пронашао идеалну поставу

Агенције
Јанковић пронашао идеалну поставу

Приједор - Фудбалери Рудар Приједора пред повратак са Златибора одиграли су и другу контролну утакмицу у Србији у којој су савладали Раднички из Крагујевца са 2:0, а голове су постигли Новица Петровић и Немања Пекија.

Послије ове провјере шеф стручног штаба Приједорчана Игор Јанковић био је много задовољнији, него послије првог сусрета у коме су поражени од Кома са 0:4.

- Биле су то потпуно двије различите утакмице. Против Кома са пружио прилику свим играчима, а сада против Крагујевчана на терену су били само они који су у овом тренутку ближи стартној постави у првенству. Наравно, разлика у игри је била очигледна, а у овом мечу имао сам прилику да се још једном увјерим у квалитете појединих играча - нагласио је Јанковић.

Он је истакао да је већ близу идеалне поставе, која ће углавом изнијети терет у наредном првенству од којег “зелено-црни” много очекују.

- Остала је још по која дилема, али и то ћемо врло брзо ријешити. Углавном све смо ближе стартној постави, а све недоумице би требало да ријешимо већ током ове седмице - наставио је Јанковић.

До краја припремног периода “рудари” ће одиграти још три контролна сусрета.

- Наредног викенда играмо против новог друголигаша Српске, Борца из Козарске Дубице, а 3. и 4. августа наступамо на турниру у Жеравици и та два сусрета биће за нас у ствари генерална провјера. У полуфиналу играмо против комбинованог тима Борца, а ривал у мечу за пласман биће нам домаће Јединство или Козара. Све у свему имамо довољно времена да отклонимо све уочене недостатке и потпуно спремно дочекамо старт првенства у којем нам је једини циљ освајање шампионске титуле - додао је Јанковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана