Искусни стручњак Ђорђе Милошевић засукао рукаве у ЖОК Бањалука волеј: Сала, лопте и довољан број играчица

Г.С.
Искусни стручњак Ђорђе Милошевић засукао рукаве у ЖОК Бањалука волеј: Сала, лопте и довољан број играчица

БАЊАЛУКА - Иза Женског одбојкашког клуба Бањалука волеј је најбоља сезона у историји, а пред почетак нове амбиције су да у најмању руку буду поновљени резултати те уколико је могуће да за нијансу буду поправљени.

Током љетне паузе направљене су мале рокаде унутар клуба како би са новом енергијом покушали да начине толико жељени корак напријед који би значио прекид доминације Бимал Јединства. Направљене су и мале корекције у играчком кадру, а ангажован је и искусни стручњак Ђорђе Милошевић. Легенда модричке одбојке из играчких, а касније и тренерских дана засукао је рукаве и у једној од првих изјава поручио:

- Спреман сам да будем у сали од седам ујутру до поноћи. Тражим довољан број термина, довољно дјевојака на терену и да имам довољно лопти. Наравно и да направим паузу за два оброка.

Сви који га познају знају да је радохолик и да буквално живи одбојку. Чим је дошао детектовао је можда и највећи проблем у овом тренутку.

- У јулу сам добио званичан позив за ангажовање. Тада сам прихватио терет који као тренер морам да поднесем, јер је клуб претходне године играо финале плеј-офа и да је то нешто што у најмању руку морамо да поновимо. Ријешили смо да покушамо вратити велики број дјевојчица из Бањалуке које су одлучиле да напусте град, неке и границе БиХ или престале да се баве одбојком. То је превасходни задатак, јер је то онда здрава основа из које се може извући добар кадар за први тим - објаснио је Милошевић.

Једну од посљедњих провјера пред нови шампионат имаће овог викенда на “Моцарт трофеју Бањалука 2021” који организује бањалучки тим, а угостиће Смедерево и Игман, док ће по први пут наступити и Инова. Све утакмице играју се у дворани “Центар”, програм почиње у суботу у 14, а финале је у недјељу у подне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана