Институционална подршка важна за спортске организације

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА  - Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић рекла је данас у Бањалуци да је са финалистима кошаркашког Купа Српске у мушкој и женској категорији разговарала о институционалној подршци, која је врло значајна спортским организацијама, као и о стању у спорту, даљим плановима, те епидемиолошким мјерама.

Давидовићева је, након састанка којем је присуствовала предсједник Српске Жељка Цвијановић, изразила задовољство јер је женска кошарка посљедњих година у експанзији.

"Са нама су данас и представници кошаркашког клуба Игокеа, који је наш најбољи кошаркашки клуб који нас представља на регионалном нивоу, али и на најбољи могући начин промовише Републику Српску у области спорта", рекла је Давидовићева новинарима.

Она је захвалила спортистима што су се одазвали позиву, те изразила увјерење да ће у наредном периоду бити још сличних састанака.

Представник Кошаркашког клуба (КК) "Братунац" Милош Шаренац захвалио је Цвијановићевој и Давидовићевој за исказану подршку, те истакао да је то показатељ да републичке институције поштују спортске организације и да очекује наставак сарадње.

Кошаркаш КК "Леотар" из Требиња Марија Кешељевић рекла је да јој је била част присуствовати састанку, те изразили жаљење што није могла да дође цијела екипа.

Кошаркаш КК "Игокеа" Стефан Фундић и тренер КК "Орлови" Драгана Свитлица захвалили су за исказану подршку, те изразили наду да ће допринијети постизању још бољих резултата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана