Игокеа гостује у 16. колу Лиге БиХ: Спектакл у Братунцу

Милан Зубовић
Игокеа гостује у 16. колу Лиге БиХ: Спектакл у Братунцу

БРАТУНАЦ - Кошаркашки спектакл спрема се у Братунцу, гдје ће истоимени домаћин вечерас од 18 часова угостити Игокеу у 16. колу Лиге БиХ.

Братунчани држе четврто мјесто на табели са девет побједа и шест пораза, па су озбиљни кандидати да осигурају мјесто у Лиги за првака, док на другој страни Александровчани играју као препорођени у посљедње вријеме јер су везали четири побједе у АБА лиги. Уједно, у првенству БиХ имају 12 побједа и само један пораз, док је сусрет против Широког отказан и биће одигран идућег фебруара. У домаћем тиму играју три некадашња члана Игокее Дејан Ћуп, Младен Пантић и Никола Гајић, а у гостујућем тиму је Немања Николић, који је прошлу сезону провео управо у Братунцу као позајмљен играч.

- За нас је ово одлична прилика да видимо у ком смо рангу са најквалитетнијим екипама и верујем да ће бити истински спектакл у нашој дворани. Током сезоне пружили смо снажне отпоре тимовима који играју у Другој АБА лиги, па се надамо да ће тако бити и овог пута. Знамо да су у страховитом налету, тако да су велики фаворити, док ми овај сусрет дочекујемо потпуно растерећени јер немамо шта да изгубимо. Надам се да ће се моји играчи опустити и одиграти квалитетан сусрет - рекао је тренер Братунчана Огњен Радић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана