Игокеа домаћин у 17. колу АБА лиге: Сплит мора пасти

Г.С.
Игокеа домаћин у 17. колу АБА лиге: Сплит мора пасти

ЛАКТАШИ - Оптерећени императивом побједе кошаркаши Игокее угостиће Сплит у суботу од 17 часова у 17. колу АБА лиге. Домаћин је везао шест пораза у регионалном такмичењу и са скором 6-10 држи 11. позицију на табели док су једно мјесто боље пласирани Сплићани који имају 5-11.

Александровчани се и даље боре за мјесто међу осам најбољих што би им донијело наступ у плеј-офу, али им­ посљедњи резултати никако не иду у прилог. На овом мечу биће појачани за младог Огњена Станковића који је стигао из Партизана, а покрива позицију организатора игре. Рођен је 2005. године у Београду, висок је 203 центиметра и члан је репрезентације Србије до 17 година.

- Следи веома важна утакмица за оба тима. Екипа Сплита је пронашла форму у последњих неколико утакмица. Чак и када су губили играли су добро и практично били равноправни са свим противницима. Делује да имају јасно подељене улоге и добру атмосферу. Са друге стране ми смо у серији лоших резултата и потребна нам је пре свега добра игра на оба краја терена. За тако нешто биће нам потребна концентрација као и енергија којом морамо да одговоримо на игру противника. Верујем у тим и надам се доброј игри и резултату - истакао је тренер Игокее Владимир Јовановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана