И овог љета Република Српска у знаку уличног фудбала

ATV
И овог љета Република Српска у знаку уличног фудбала
И овог љета Република Српска у знаку уличног фудбала

Шести јединствени турнир у уличном фудбалу „Јелен куп 2019" одржаће се широм Републике Српске од 04. јуна до 30. августа ове године. Прошлогодишњи Јелен куп обиљежило је преко 150 екипа, 50.000 посјетилаца и више од 1.100 учесника у укупно шест градова.

Ове године очекује нас рекордан број екипа у свим градовима са преко 1.300 директних учесника, што Јелен куп сврстава у једну од највећих и најпосјећенијих спортских манифестација у Републици Српској.

Екипе са Пала ће имати прилику да започну овогодишњу Јелен куп авантуру, јер се први турнир дешава у њиховом граду и то већ 3. јуна, на теренима Студентског центра на Корану. Након тога нас очекују турнири у Градишци, Бијељини, Бањалуци, Требињу и на Сокоцу.

Као и претходних година, и ове године турнир има друштвено одговорни карактер, јер ће организатори заједно са покровитељима и учесницима прикупљена средства током манифестације искористити за набавку спортске опреме за ЈУ Дом "Рада Врањешевић" у Бањалуци.

Котизација за турнир "Јелен куп 2019" у Бањалуци износиће 30,00 КМ по екипи, а сав приход од котизација биће усмјерен за набавку спортске опреме. Екипе своје учешће на турниру могу пријавити путем њеб странице www.jelenkup.ba.

Творац и организатор турнира је Удружење "Центар за едукацију, омладину и спорт" (ЦЕС) из Бањалуке. Генерални покровитељ пројекта је Јелен пиво, а партнер Њиллиамс кладионице. Подршку пројекту су дали градови домаћини, као и Фудбалски савез Републике Српске, који је уз пројекат од прве године.

Овогодишњи турнир одржава се под већ добро познатим слоганом „Мали фудбал више није мали".

65. Избор десет најбољих спортиста Републике Српске
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана