Градски стадион у Бањалуци био домаћин “Спортског дана”

Г.С.
Градски стадион у Бањалуци био домаћин “Спортског дана”

БАЊАЛУКА - Фудбалски клуб Борац и Атлетски клуб Бањалука, уз подршку Фудбалског савеза Републике Српске, организовали су манифестацију “Спортски дан” на Градском стадиону у Бањалуци.

Овом приликом озваничен је и завршетак радова на терену са хибридном травнатом подлогом Градског стадиона, као и почетак радова на постављању атлетске стазе, чиме ће ово спортско здање добити нови, модернији изглед, али и обезбиједити још боље услове фудбалерима и атлетичарима у наредном периоду. Догађају су, између осталих, присуствовали српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, али и први човјек ФСРС Вицо Зељковић.

На помоћном терену, подијељеном у четири сектора, организовани су турнири у фудбалу, такмичење у атлетици, као и терени забавних полигона на којима су учествовали дјевојчице и дјечаци. Поред званичног турнира у којем су наступали Врбас, Борац, ОФК Спартак 2013 и БСК у годишту 2012, односно Борац, ОФК Спартак 2013, Љубић и БСК у генерацији 2014. годишта, организовани су и отворени наступи свих оних који су жељели да учествују у овом својеврсном сајму спорта. Фудбалски савез Републике Српске је за све учеснике обезбиједио медаље и пехаре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана