Фудбалери Слоге стигли у Анталију: Ћургуз с 27 адута

Д. П.
Фудбалери Слоге стигли у Анталију: Ћургуз с 27 адута

АНТАЛИЈА - Фудбалери Слоге допутовали су у Анталију, гдје ће у наредних 14 дана брусити форму за наставак сезоне у којој их очекује грчевита борба за опстанак.

На списку путника за Турску нашло се 27 фудбалера и то голмани Елвир Трако, Бакир Брајловић и Иља Гучмазов, те играчи Давид Чолић, Карло Стапић, Остоја Шаула, Душан Ристић, Милош Милановић, Милош Николић, Василије Перковић, Данијел Ковачевић, Франко Дадић, Милан Лалић, Албин Омић, Никола Попара, Адонис Билал, Иван Ђорић, Димитрије Зајић, Павел Баранов, Сташа Бастић, Демир Пецо, Обрад Старчевић, Немања Михајловић, Угљеша Стевановић, Марио Крстовски, Сергеј Винтоњи и Тони Ливанчић.

- Одрадили смо уводни дио припрема којим смо изузетно задовољни. Сада нам преостаје да у Анталији уигравамо линије тима и полако искристалишемо идеалних 11, који ће у наставку сезоне поднијети највећи терет у борби за опстанак. Најважније је да квалитетно радимо и да нас мимоиђу повреде. Могуће је да нас до краја прелазног рока још неко појача, али ово су отприлике играчи на које ћу рачунати на прољеће - рекао је Ћургуз.

Фудбалери Слоге у Турској одиграће три утакмице. Први ривал 1. фебруара биће Согдијана из Узбекистана, док ће се Добојлије четири дана касније састати с Арсеналом из Туле. За 8. фебруар планиран је и трећи посљедњи дуел, а противник ће бити још један руски клуб, УФА.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана