Фудбалери Радника дочекују Широки Бријег у недјељу: Уз рефлекторе до првог славља

Д. П.
Фудбалери Радника дочекују Широки Бријег у недјељу: Уз рефлекторе до првог славља

БИЈЕЉИНА - Фудбалери Радника, послије освојеног бода против Зрињског у Мостару, у недјељу од 19 часова на Градском стадиону у Бијељини дочекују Широки Бријег. За Бијељинце ће ова утакмица остати уписана у анале клуба, јер ће бити прва која ће се одиграти под свјетлошћу рефлектора.

- Сигурно је да ће за све нас то бити нешто ново, али желимо да тај историјски датум за Радник уљепшамо побједом. Прошла су већ три кола, а још нисмо осјетили сласт побједе и мислим да је дошло вријеме да је остваримо. Наравно, неће нам бити нимало лако јер је Широки Бријег веома квалитетна екипа и одлично су ушли у првенство, али вјерујем да имамо снаге за побједу - нагласио је лијево крило Бијељинаца Владимир Брадоњић.

Тренер Радника Славко Петровић опрезан је пред овај сусрет, јер сматра да је наредни ривал његове екипе и ове сезоне кандидат за сам врх табеле.

- Широки Бријег се сваке године бори за излазак на европску сцену и сигурно им је то циљ и ове сезоне. Показали су у прва три кола колико вреде и сматрам да су требали имати максималан учинак, али су помало наивно прокоцкали предност против Вележа од 2:0. Зато морамо бити и те како опрезни, поготово морамо бити концентрисани у фази одбране. У прва три кола реализација нам је била велики проблем и верујем да ће у недјељу и то доћи на своје место - нагласио је Петровић.

Кормилар Бијељинаца је додао да је под знаком питања наступ Махира Карића, који је у дуелу против Зрињског зарадио болан ударац.

- Видећемо како ће се ситуација развијати до недеље. Под знаком питања су и Недим Мекић, Јован Мотика и Саша Новаковић, али верујем да ћу на већину од поменутих фудбалера моћи рачунати - додао је Петровић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана