Фудбалери и управа “Борца” на пријему код градоначелника Требиња

Срна
Фудбалери и управа “Борца” на пријему код градоначелника Требиња

ТРЕБИЊЕ - Градоначелник Требиња Мирко Ћурић рекао је данас да улагања у спортску инфраструктуру нису трошак, већ да могу да обезбиједе долазак бројних екипа на припреме у овај град, што најбоље показују Фудбалски клуб “Борац” и веслачка селекција Србије.

Ћурић је, послије састанка са представницима бањалучког “Борца” који је на припремама у Требињу, навео да ће завршетком радова на затвореном базену и изградњом фудбалских терена, од којих ће бити и оних са вјештачком травом, овај град имати одличне услове за припрему фудбалских екипа.

“Из жБорцаж су ми рекли да немају ниједну замјерку. Наш задатак је да у наредном периоду изградимо спортске терене чиме ће Требиње постати лидер зимских спортских припрема у овом дијелу Европе”, рекао је Ћурић.

Он је истакао да ће у Требиње ускоро на припреме доћи и једна фудбалска екипа из Србије, а да ће се град потрудити да све приједлоге око спортске инфраструктуре реализује у скоријем периоду, објављено је на званичном сајту Града.

Тренер Фудбалског клуба “Борац” Марко Максимовић рекао је да Требиње има одличне услове за зимске припреме, те да вјерује да ће се у наредном периоду изградити помоћни терени који би омогућили долазак већег броја екипа.

Он је навео да су надлежни из Требиња испоштовали све договоре, те се нада да ће “Борац” и у наредном периоду бити гост Требиња.

Првотимац “Борца” Стојан Врањеш захвалио је за гостопримство, те изразио наду да ће бањалучки премијерлигаш и у наредном периоду дио припрема обављати у Требињу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана