Фудбалери Борца допутовали на Златибор: Да се у аутобусу често чује пјесма

Д. П.
Фудбалери Борца допутовали на Златибор: Да се у аутобусу често чује пјесма

БАЊАЛУКА - Прву пут у 94 године дугој историји фудбалери Борца отпутовали су на припреме у властитом аутобусу на којем су видно истакнута клупска обиљежја.

Стручни штаб “црвено-плавих” на челу са тренером Владом Јагодићем и 28 фудбалера у наредних 14 дана боравиће на Златибору, гдје ће уз 20 планираних тренинга одиграти и пет контролних утакмица.

- Сигурно је за све нас ово веома значајан тренутак, јер ријетки су клубови на овим нашим просторима који имају властити аутобус. Управа је направила стварно прави потез, а на нама је сада да добро одрадимо други дио припрема и потпуно спремно дочекамо старт првенства у којем имамо веома високе амбиције. Надам се да зацртане циљеве неће пореметити ситуација са вирусом корона - нагласио је један од најискуснијих првотимаца Бањалучана Саша Кајкут. 

Офанзивни везни Алмедин Зиљкић је био видно расположен пред полазак на пут.

- Ово је аутобус свих нас и на нама је да га чувамо. Моја жеља је да се у њему често чује побједничка пјесма, која ће одзвањати када се будемо враћали са гостовања. Иза нас је најтежи дио припрема. Сада нам остаје да се још уиграмо, а чим кренемо са одигравањем контролних утакмица биће много лакше - рекао је Зиљкић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана