ФК Борац: У строју 30 играча

Дарко Пашагић
ФК Борац: У строју 30 играча

Бањалука - Шеф стручног штаба Борца Драган Јовић синоћ је на Градском стадиону обавио прозивку и тиме су званично почеле припреме Бањалучана за нову сезону.

Синоћњој прозивци одазвало се 30 фудбалера: голмани Асмир Авдукић, Далибор Козић, Младен Лучић и Синиша Марчетић те играчи Александар Радуловић, Вуле Тривуновић, Милан Ступар, Младен Жижовић, Борис Распудић, Срђан Граховац, Јоцо Стокић, Драшко Жарић, Небојша Рунић, Федор Предраговић, Синиша Дујаковић, Александар Субић, Момир Зечевић, Милан Шакић, Стефан Дујаковић, Немања Видовић, Владимир Кременовић, Радош Јотановић, Милош Перовић, Обрен Цвијановић, Игор Кузмановић, Срђан Стојнић, Владан Грујић, Дарко Малетић, Александар Кондић и повратник на Градски стадион Дамир Мемишевић који је стигао из Казахстана.

У односну на прошлу сезону, Борац су напустили: Адмир Рашчић, Немања Билбија, Ведран Кантар, Далибор Теиновић и Младен Зељковић, а још неким играчима су истекли уговори.

Предсједник Борца Слободан Радуљ рекао је играчима да је клуб и даље у тешкој ситуацији.

- Управа клуба ће учинити све да превазиђе беспарицу и да Борац постави на праве темеље - казао је Радуљ.

- Прва два дана радићемо љекарске прегледе, а већ у четвртак селимо на Балкану, гдје ћемо боравити два пута по седам дана. Први пут од 4. до 10, а други од 12. до 18. јула - истакао је Јовић.

Планирано је одигравање четири контролна сусрета, а имена два ривала су позната. Први противник ће бити Искра из Бугојна, а посљедњи хрватски друголигаш Поморац из Кострене.

Челници Бањалучана раде на довођењу фудбалера, али посао им је отежан због блокираног рачуна. Као могуће појачање спомиње се доскорашњи нападач Травника Недо Турковић. За долазак на Градски стадион био је заинтересован и Игор Журжинов, али од тога највјероватније неће бити ништа.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана