ФК Борац: Мораитис "задужио" опрему, првотимци угостили Биљану Чекић

ГС
ФК Борац: Мораитис "задужио" опрему, првотимци угостили Биљану Чекић

БАЊАЛУКА - Панајотис Мораитис "задужио" је "Борчеву" клупску опрему, а грчки нападач хвали своје нове саиграче који су му каже олакшали прве дане боравка у Бањалуци.

Истиче да ће му требати неколико тренинга да се врати у пуну такмичарску форму уз обећање да ће дати све од себе да се за указано повјерење одужи постигнутим головима.

"Причао сам са својим новим саиграчима и упознат сам са клупским циљевима. Знам да сам стигао у веома организован клуб, са добрим играчима. Срећан сам што сам овдје. Једва чекам да заиграм и обећавам да ћу дати 100 одсто себе да помогнем екипи", каже нови играч Борца.

Мораитис каже да је гледао "прољећну премијеру" против Олимпика и каже да га је одушевио борбени менталитет екипе. Полако се, каже, упознаје са премијерлигашким фудбалским друштвом, а поглед на табелу му довољно говори да се ради о занимљивом такмичењу.

"На табели је мала бодовна разлика између неколико клубова на врху довољно говори да се ради о занимљивом такмичењу и да су екипе уједначене. Гледао сам утакмицу против Олимпика. Никада није лако играти након дуге паузе. Међутим, радује ме што је екипа нападала до самог краја, што је показала жељу за побједом и што се нису задовољили са једним бодом. То уједно и моја филозофија фудбала-желим да увијек идем на побједу", каже Мораитис.

Фудбалери Борца данас су пред почетак тренинга, угостили младу глумицу Биљану Чекић, свима познату као "Дару из Јасеновца". На Градском стадиону, Биљана је, уз прегршт поклона, "из прве руке" сазнала све о ФК Борац за који ће, каже, од сада навијати. "Борчеви" фудбалери стрпљиво су чекали на ред за заједничку фотографију са младом глумицом која је постала звијезда региона, преноси АТВ. 

"Живот ми се промијенио преко ноћи, много сам изненађена, али и срећна. Јесте мало напорно, али ми се свиђа", каже Биљана.


"Надам се да није посљедњи пут код нас, те да ћемо имати прилику да је угостимо на утакмици. Мишљења сам да је фасцинантно како је са тако мало година одглумила у филму и желим јој сву срећу у глумачкој каријери", рекао је Стојан Врањеш, капитен ФК Борац.

За фудбалере Борца нема предаха и увелико се кује план за наредни премијерлигашки испит који "црвено плаве" очекују у суботу на гостовању код екипе Вележа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана