Еврогол Брадоњића за реми Радника и Сарајева

Д.Р.
Еврогол Брадоњића за реми Радника и Сарајева

БИЈЕЉИНА - Фудбалери Радника ремизирали су са лидером на табели Премијер лиге Сарајевом (1:1) и додатно закомпликовали ситуацију на на врху.

Бијељиници су успјели да се опораве послије грешке њиховог голмана Луке Билобрка на старту другог полувремена када је неспретно реаговао послије једне повратне лопте Милоша Симоновића. У наставку су имали више од игре, а награда је стигла у виду фантастичног гола резервисте Владимира Брадоњића који је са ивице шеснаестерца матирао Владана Ковачевића. Радник је тако дошао до 26. бода у 16 утакмица, док Сарајево има 32. Оваквим расплетом могу да буду задовољни Жељезничар (29) и Борац (27) који имају прилику да се додатно приближе самом врху.

Фудбалери Звијезде 09 нису успјели да искористе нагомилане проблеме Челика па су поразом у Зеници (1:2) упркос раном вођству остали на 6 бодова, далеко од зоне опстанка.

Премијер лига БиХ, 16. коло: Радник - Сарајево 1:1, Челик - Звијезда 09 2:1. Од 16 играју Зрињски - Тузла Сити, а од 16:30 Слобода - Жељезничар. Сутра, 13:30 Младост - Борац.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана