Џенан Хошић, тренер Звијезде 09: Премијеру морамо брзо да заборавимо

Душан Репија
Џенан Хошић, тренер Звијезде 09: Премијеру морамо брзо да заборавимо

ОМАРСКА - Фудбалери Звијезде 09 минималцем у Омарској почели су првенство, али је тренер Џенан Хошић задовољан само резултатом. Млади стручњак није задовољан игром својих изабраника, што је јасно рекао након меча.

Екипа из етно-села Станишићи стигла је до три бода на старту првенства захваљујући голу Андрије Јањића у 69. минуту, али је партија коју су приказали далеко од улоге која јој је намијењена. Свјестан је тога и Хошић, који је посебно незадовољан првим полувременом.

- Ушли смо јако нервозно, имали противника који је сходно нашим амбицијама изашао борбено и комплетно прво полувријеме играли су агресивно. Нису нам дозвољавали да наметнемо своју игру коју смо уигравали током читавих припрема. Погодили су стативу, а ми имали само једну изгледну шансу. На полувремену смо урадили неке корекције, договорили се шта треба да урадимо па је у другом дијелу то изгледало мало боље. Ову утакмицу морамо што прије да заборавимо - нагласио је Хошић.

Једини погодак виђен је послије прекида када се млади штопер Јањић најбоље снашао и савладао Младена Јокића. Омарска је покушавала да стигне до изједначења, али није успјела да створи праву шансу. Шут Огњена Јаћимовића било је све што су направили.

- Дочекао нас је лош терен и многобројна публика, што нам је отежало посао. Послије лоших 45 минута наставак смо осигурали боље и заслужено славили - рекао је Јањић.

За разлику од Звијезде 09 која је уз потешкоће оправдала улогу фаворита, Слобода то није успјела. Велики бод из Новог Града однијела је Славија, која је на тај начин покварила деби бившем тренеру Дарку Војводићу. У утакмици без много прилика домаћи су повели голом Тарика Салетовића, али је резервиста Боро Мишовић донио реми "соколовима".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана