Драма у Кнежеву: Голману Прогреса спасавали живот на терену

Агенције
Драма у Кнежеву: Голману Прогреса спасавали живот на терену

Права драма одвијала се прошлог викенда на утакмици Регионалне лиге Запад у Кнежеву између домаћина Прогреса и гостујуће екипе Братство Козарац. Наиме, голман домаћина Исмаил Вребац задобио је повреду опасну по живот због чега је утакмица била прекинута дуже од десет минута.

Како је Вребац испричао за "Независне", не сјећа се тренутака док су се његови саиграчи борили да му спасе живот.

"Сјећам се само да је био убачај са стране и да сам кренуо на лопту. Сљедеће чега се сјећам је да сам се пробудио крвав у хитној у  Кнежеву", испричао нам је Вребац, који је колима Хитне помоћи пребачен из Кнежева на УКЦ РС у Бањалуци, а потом у болницу у Јајцу.

Каже да су му други играчи послије испричали како су се 12 минута борили да му извуку језик и да се гушио у крви.

Додаје да се још не осјећа најбоље, али се нада да ће се убрзо опоравити и вратити на терен.

"Још ми се манта, глава ме боли и немам оријентације", каже нам Вребац, иначе родом из Јајца, додајући да има четири конца у предјелу уста гдје је задобио ударац.

Један од Исмаилових саиграча, Драган Верић, описао нам је драматичне тренутке са терена у Кнежеву.

"У дуелу је добио ударац и остао без свијести. Десет минута смо се борили да му извучемо језик. Било је потресно, покушаваш да му помогнеш, а не можеш. Ипак, Богу хвала, све се добро завршило", рекао нам је Верић и додао да ће им Вребац фалити на терену, те да се нада његовом скором повратку.

Иначе, Исмаил Вребац, осим за Прогрес, брани и мали фудбал у Борцу и један је од најбољих голмана малог фудбала у БиХ.(nezavisne.com)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана