Драган Бајић: Звезда има три висока играча, а ми само Гагића

B92
Драган Бајић: Звезда има три висока играча, а ми само Гагића

Тренер кошаркаша Игокее Драган Бајић рекао је да је његова екипа имала велики пад концентрације, те да је Црвена звезда заслужено побједила.

“Честитам Звезди на више него заслуженој побједи. Контролисали су резултат од самог старта. Видио се грч код нас и пад концентрације, у неколико наврата смо испали из договора који смо имали када смо спремали утакмицу. Знамо какви су шутери (Били) Берон и (Кевин) Пантер, а примили смо неке јефтине тројке”, рекао је Бајић на конференцији за медије.

Игокеа је поражена на свом терену од Црвене звезде с 94:79 у 17. колу Јадранске лиге. Бајић је рекао и да је центарска позиција била можда и кључна у овом дуелу.

“Они имају три висока, јако добра и квалитетна играча, а ми само Ђорђа Гагића. Покушали смо са (Савом) Лешићем и (Далибором) Илићем, али било је тешко. Звезда је ушла озбиљно у меч и то ме радује као тренера, јер су показали поштовање према нама”, казао је Бајић.

Он је додао и да има проблема са здравственим стањем својих играча, али да се нада да ће убрзо моћи да комплетира екипу.

“Нисмо били у добром ритму, велики број наших играча је 'закачио' вирус. Неки су били приковани за кревет, потребно је времена да се врате. Није нам остало много да дођемо до циља, али кроз тренинг морамо да се вратимо у форму. Надам се да ћемо ускоро комплетирати ростер”, закључио је Бајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана