Драган Бајић тренер Игокее: Момци у Љубљани урадили све што су могли

Милан Зубовић
Драган Бајић тренер Игокее: Момци у Љубљани урадили све што су могли

ЉУБЉАНА - Игокеиној серији од четири побједе дошао је крај у Љубљани. Боља је била Цедевита Олимпија резултатом 103:92, у осмом колу и то након продужетка.

Домаћин је водио највећим дијелом сусрета, али никад са осјетнијом разликом па су гости успјели да дођу до вођства пет минута прије краја. У игри кош за кош Антабија Волер погодио је тројку за продужетак у којем је његова екипа ипак у потпуност стала. Љубљанчани су направили серију 13:0 и стигли до петог тријумфа уз само један пораз, а Александровчанима је ово други пораз уз додатак да нису одиграли двије утакмице против Будућности и ФМП-а. Игокеа није имала рјешење за Кендрика Перија који је погађао из свих позиција уз одличне проценте шута те сјајно разигравао саиграче па је меч завршио с индексом корисности 35. Подршку је имао у енергичном Јаки Блажичу, који је погодио свих десет слободних бацања. Код гостију подбацио је Ентони Клемонс са шутем из игре 12-2 и негативном валоризацијом -9.

- У најави утакмице сам рекао да нас очекује тежак посао, јер смо 22 дана били без такмичарског меча, што је оставило трага на играчима па нисмо били у потребном ритму, али и као такви смо били веома близу побједе у гостима. Честитам мојим играчима који су оставили срце на паркету те Цедевити Олимпији на заслуженој побједи - изјавио је тренер Игокее Драган Бајић.

Његову екипу поново очекује пауза због квалификација за Европско првенство и окупљања репрезентација па ће регионално такмичење бити настављено првог викенда у децембру. Тада би Игокеа требало да први пут угости Борац из Чачка, док ће 9. децембра гостовати Хапоел Јерусалиму у трећем колу ФИБА Лиге шампиона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана