Додик: Заједништво које краси тим

Срна
Додик: Заједништво које краси тим

БАЊАЛУКА - Генерални менаџер Игокее Игор Додик рекао је након вечерашње побједе да овај тим краси заједништво, те истакао да тренер Драган Бајић доноси успјех овом кошаркашком тиму.

Кошаркаши Игокее савладали су вечерас Црвену Звезду у Лакташима резултатом 81:68 и изборили трећи сусрет полуфиналне серије АБА лиге.

“Ове сезоне имали смо седам пораза. Са друге стране играли смо и Европу. Нисмо очекивали да ћемо проћи у групну фазу, поготово у ТОП 16. Тренер Бајић је био и те 2013. године, као и ове. Сигурно да је он један елемент који доноси успјех Игокеи”, рекао је Додик за АТВ.

Према његовим ријечима, оно што краси овај тим су заједништво и атмосфера коју имају између себе, играју као тим, а не за себе и своју статистику.

Додик је искористио прилику да честита тренеру Бајићу признање које је добио као најбољи тренер АБА лиге, а похвалио је и младе играче.

“Многи клубови се распитују за наше младе играче и то је оно што нас радује. Исто тако морам да кажем да ћемо задржати већи дио играча из ове сезоне. У завршним смо преговорима са Кармајклом око продужења сарадње”, додао је Игор Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана