Додик са мјештанима на обиљежавању 65 година ФК "Задругар"

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик посјетио је вечерас бијељинску мјесну заједницу Доње Црњелово гдје је, како је рекао, дошао да са мјештанима обиљежи велики јубилеј - 65 година Фудбалског клуба "Задругар".

Додик подсјећа да је у овом мјесту био већ неколико пута.

"Драго ми је што могу поново да будем ту, помоћи ћемо овај фудбалски клуб средствима и са нивоа Републике Српске да они у својим ријетким данима одмора током љета могу да посјећују фудбалске утакмице јер је то за њих веома важно. Остајемо заједно, Република Српска се овдје осјећа", рекао је Додик.

Предсједник Мјесне заједнице Доње Црњелово Мићо Живић рекао је да је данас поводом 65 година од постојања Фудбалског клуба "Задругар" ову локалну заједницу посјетио српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, те да је у овом подручју Влада Републике Српске уложила много средстава у развој ове средине.

"Ми смо се данас овдје окупили да прославимо 65 година постојања Фудбалског клуба "Задругар" из Доњег Црњелова и позвали смо Додика да нас посјети, што је он и учинио на наше велико задовољство", рекао је Живић.

Он је напоменуо да ће ову мјесну заједницу сутра посјетитити и делегација Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, с циљем успостављања система за наводњавање, у укупној вриједности од 10.000 марака".

"Имамо констатну помоћ Владе када је у питању откуп пољопривредних производа", рекао је Живић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана