Додик: Ћирковић исписала златне странице у историји српског спорта

ГС
Foto: Архива

БАЊАЛУКА- Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је Сари Ћирковић и тренеру Мирку Ждралу освајање златне медаље на Свјетском првенству у боксу у Шпанији.

- Од срца честитам нашој Сари Ћирковић и тренеру Мирку Ждралу освајање златне медаље на Свјетском првенству у боксу у Шпанији. Овим изузетним успјехом, наступајући за репрезентацију Србије, исписали сте златне странице у историји српског бокса и на најбољи начин представили Републику Српску и Србију - навео је Додик на Инстаграму.

Истакао је да су показали да за њих не постоје границе. 

- Увјерен сам да су пред вама нове побједе и успјеси. С одушевљењем смо пратили ваше борбе и побједе, које су вас довеле до титуле свјетског првака. Ви сте најбољи и највећи амбасадори Републике Српске и увијек ћете имати подршку институција. Желим вам добро здравље, срећу на личном плану и да у времену које долази наставите да постижете врхунске резултате на понос свих нас - истакао је Додик.

Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић такође је честитала боксерки Сари Ћирковић на титули свјетске шампионке. 

- Честитке нашој младој боксерки Сари Ћирковић на титули свјетске шампионке у боксу за узраст млађих сениора, у категорији до 51 килограма! Златна медаља на Свјетском првенству у Шпанији доказ је упорности и повећеног рада Саре и њеног тима, али и величанствен резултат на који је поносна цијела Република Српска - навела је Цвијановић.

Сара је репрезентативка Србије и члан Боксерског клуба "Обилић" из Зворника.

- Велика ми је част што сам ове године имала прилику да је упознам и угостим у Палати Републике -

Сара Ћирковић, репрезентативка Србије и члан Боксерског клуба "Обилић" из Зворника, постала је свјетски шампион у боксу након што је у финалу Свјетског првенства побиједила Софи Винтер Росхауг из Данске

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана