Ђоковић у Бањалуци, чим услови дозволе

ГС
Ђоковић у Бањалуци, чим услови дозволе

БАЊАЛУКА - Организациони одбор турнира “Адриа Тур Бањалука” одржао је данас, у Административном центру Владе Републике Српске у Бањалуци, другу сједницу.

Чланови Организационог одбора усвојили су информацију о отказивању турнира “Адриа Тур Бањалука”, који је требало да буде одржан у Бањалуци 3. и 4. јула 2020. године, у организацији Фондације Новак Ђоковић, уз партнерство Тениског савеза Републике Српске.

Национални Тениски центар ће бити спреман да дочека најбољег свјетског тенисера који ће, како је потврђено из његовог тима, у Бањалуку доћи чим се створе услови.

На сједници је закључено да су раније започете припремне активности реализоване у предвиђеним роковима.

Организациони одбор опредијељен је да се радови на комплексу у бањалучком парку “Младен Стојановић” изведу до краја, чиме ће у Бањалуци бити завршен мултифункционални објекат за одржавање како тениских, тако и других догађаја на отвореном.

Руководство Тениског савеза Републике Српске захвалило се српском члану предсједништва БиХ, Милораду Додику, Предсједници Републике Српске Жељки Цвијановић, Влади Републике Српске и свим другим институцијама на сарадњи и пруженој подршци у реализацији досадашњих активности.

(РТРС)

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана