Даниловић предводи јуниоре

Д. П.
Даниловић предводи јуниоре

БАЊАЛУКА - Чак шест фудбалера Борца добило је позив за окупљање млађих репрезентативних селекција БиХ, а предводи их већ провјерени Владан Даниловић, који са доста успјеха игра за селекцију до 21 године.

Уз њега на окупљању ове селекције наћи ће се још и Ђорђе Милојевић, Марко Кујунџић и Давид Чавић наћи се ће се у селекцији до 19, а Лука Дамјановић и Филип Рачић до 18 година.

- Њих шесторица наставиће са радом на Градском стадиону и наредне седмице, а на властити захтјев тренираће и капитен Стојан Врањеш. Са њима ће бити и Дејан Босанчић, Бојан Марковић, Андреј Боснић, опорављени Александар Субић, те Дино Калесић и амерички нападач гамбијског поријекла Мамаду Ђајо. То значи да ће они практично имати одмор од само седам дана, јер је прозивка заказана ѕа 22. јун у 16 часова, а већ у 18 сати истог дана је први тренинг. С дуге стране репрезентативци неће имати паузе јер ће ту слободну седмицу провести на репрезентативном окупљању - нагласио је тренер Владо Јагодић.

Ђајо је са фудбалерима Борца од зимус, али није баш имао много прилике да покаже колико вриједи.

- Због цјелокупне ситуације нисмо се у потпуност увјерили у његов квалитет и зато ће остати са нама током припрема, па ћемо тек онда донијети одлуку да ли ће потписати уговор - рекао је предсједник Бањалучана Вицо Зељковић.

Још трају преговори са голманом Бојаном Павловићем о доласку у Борац.

- Све би требало бити познато почетком наредне седмице, али и ако не постигнемо договор у игри имамо неколико квалитетних алтернатива. Видјећемо, шта ће од свега бити - додао је Зељковић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана