Бранислав Крунић, тренер Борца: Времена мало, а посла много

Дарко Пашагић
Бранислав Крунић, тренер Борца: Времена мало, а посла много

Бањалука - Иако су у генералној провјери пред старт шампиона као гости савладали Младост из Добоја код Какња са 2:0 шеф стручног штаба Бранислав Крунић није баш задовољан они што је видио у 90 минута.

“Црвено-плави” су славили погоцима Бојана Марковића у 41. и Демира Јакуповића у 86. минуту, а током меча имали су још неколико зрелих прилика.

- Иако смо побиједили, а тријумф је могао бити још убједљивији, видјело се много недостатака у нашој игри. Екипа још није оптимално уиграна, а нисам задовољан ни протоком лопте, као ни комуникацијом међу играчима - нагласио је Крунић.

До премијерне утакмице у првенству није остало још много, јер Борац у суботу гостује Жељезничару, који је својим симпатизерима остао много дужан у прошлој сезони.

- Времена је мало, а имамо још много посла. Надам се да ћемо, ипак, све успјети да стигнемо и да ћемо спремни дочекати почетак првенствене трке и сусрет за бодове у дербију против Жељезничара. Биће то веома тежак меч, јер је сигурно да ће домаћин имати силну подршку са трибина, али моји играчи и ја не бојимо се изазова. Свјесни смо да је пред нама веома захтјевна премијерлигашка сезона, поготово што смо повратници. Потребно је да се навикнемо на нове услове и такмичење које је кудикамо квалитетније и јаче од Прве лиге Републике Српске из које долазимо као шампиони. Вјерујем да ћемо успјети да пребродимо све изазове и искушења - наставио је Крунић.

Млади стручњак је рекао да ће за премијерни сусрет на располагању имати све играче осим Срђана Вујаклије.

- За њега још није завршена папирологија и највјероватније неће бити у конкуренцији. Што се тиче осталих фудбалера они ће бити у комбинацији, а ко ће бити стартних 11 одлучићемо у наредним данима, послије још ових неколико завршних тренинга. Прелазни рок и даље није завршен, јер очекујем да нас веома брзо појачају још два фудбалера - додао је Крунић.

Захвалност Петровићу

Фудбалери Борца неколико дана нису тренирали на свом терену због утакмице првог кола квалификација за Лигу Европе између Радника и Спартака. У помоћ им је прискочила Школа фудбала Младост из Гламочана.

- Желимо да захвалимо свим људима из ове школе поготово њеном директору Миленку Петровићу. Радили смо на квалитетном терену, тако да наш план и програм није поремећен - нагласио је Крунић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана