Борац завршио припреме на Златибору: Вујаклија рјешење за лошу ефикасност

Дарко Пашагић
Борац завршио припреме на Златибору: Вујаклија рјешење за лошу ефикасност

Бањалука - Некадашњи нападач Црвене звезде Срђан Вујаклија близу је договора са челницима Борца па би у идућих неколико дана требало да потише уговор.

Фудбалер који је у претходној сезони наступао за новосадски Пролетер слободан је играч од 1. јула и већ неко вријеме је у контакту са Бањалучанима који су интензивирали преговоре са њим након три меча у низу у којима нису постигли гол. Припреме на Златибору окончали су поразима од Младости из Лучана (0:1) и Радника из Сурдулице (0:2), а како ни прије ових утакмица, у мечу са Напретком нису пронашли пут до противничке мреже, јасно је да су најтањи у нападачкој линији.

- Близу смо договора са Вујаклијом. Наш стручни штаб увјерио се и у квалитете искусног Обиоре Одите који нам је дао гол у дресу Радника. Потребно нам је да што прије доведемо једног нападача и вјерујем да ће то бити Вујаклија, а онда нећемо да журимо са другим рјешењем - рекао је први човјек Борца Вицо Зељковић.

Субић

У мечу против Радника из Сурдулице повратник у редове Борца Александар Субић провео је на терену скоро 70 минута, много више него што је било планирано. Наиме, он је половином првог дијела сусрета замијенио младог Филипа Рачића због повреде и остао у игри до краја.

- Субић је показао да ће бити велико појачање, али наравно прије тога мора да дође у пуну форму. Вјерујем да ће то бити веома брзо, јер на њега најозбиљније рачунамо - рекао је тренер Борца Бранислав Крунић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана