Борац сели у Требиње

Д. П.
Борац сели у Требиње

БАЊАЛУКА - Фудбалери Борца данас ће отпутовати у Требиње, гдје ће наредних шест дана у топлијим крајевима наставити са припремама за наставак сезоне. Стручни штаб на челу са новим кормиларом Марком Максимовићем на пут води 27 играча и три голмана.

- Вјерујем да ће ово бити пун погодак, јер ћемо у Херцеговини имати далеко боље временске услове, али и могућност да на стадиону “Полице” тренирамо на природној трави. Међу путницима су и два кадета и пет јуниора - нагласио је Максимовић и додао да ће у суботу прије повратка за Бањалуку “црвено-плави” одиграти први контролни сусрет и то са Леотаром.

Међу путницима за Требиње био је и Горан Закарић, коме уговор истиче почетком фебруара.

- Већ сам раније рекао да ћемо на његову одлуку чекати до поласка у Анталију 29. јануара. Наша жеља је да остане наш члан, а и он нема ништа против уколико не пронађе добар инострани ангажман. Видјећемо, шта ће бити у наредним данима - наставио је Максимовић.

Иако се посљедњих дана помињало да би репрезентативац Сјеверне Македоније и доскорашњи првотимац Вардара Дарко Мицевски могао наставити каријеру на Градском стадиону од тоге неће бити ништа. Наиме, он је потписао уговор са летонским РФС-ом.

- Очекујем да нам се у наредним данима на припремама прикључи још неко име, али се не може говорити о именима, јер је све неизвјесно баш као и случају Мицевског. Зачас искочи боља понуда и играч оде на другу страну. Наравно, долазак нових играча зависиће и од тога да ли ће неко од наших фудбалера под уговором добити примамљиву инострану понуду - додао је Максимовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана