Борац поражен од Челика у Зеници

ATV
Борац поражен од Челика у Зеници

Фудбалери Борца поражени су од Челика у Зеници 1:0 у генералној проби пред наставак шампионата у Премијер лиги БиХ.

Челик је боље ушао у меч, имао теренску иницијативу, коју је крунисао у финишу првог полувремена. Стријелац јединог поготка био је Махмутовић. 

Борац је у првих 45 минута имао двије сјајне прилике, преко Јовановића и Закарића, али је голман Зеничана био на висини задатка. У финишу утакмице оба тренера дали су шансу играчима са клупе. 

“Задовољан сам само што смо играли против Челика у Зеници. Имали смо амбијент који нас чека у првенству. Противник се понашао на терену као да је првенствени меч. Хтјели су да се докажу да имају квалитет да остану у лиги. Ако буду имали овакав приступ, то неће изостати”, рекао је Бранислав Крунић, тренер Борца.

Крунић је рекао да је данас је увидио на кога може рачунати у наставку сезоне.

“Нема лаганих утакмица, то смо данас могли да видимо. Срећа да се данас није играло за бодове. Можда смо у првом дијелу били опаснији, примили смо тај гол и Челик нам у наставку није допустио превише. Дао сам свим играчима прилику, а након ове утакмице ми је јасна слика с којим играчима ћу почети други дио првенства. Свака утакмица међутим може то да промијенити, у свакој се утакмици доказује мјесто у првих 11 или 18 играча”, додао је тренер Борца.

Прољећни дио сезоне у премијер лиги БиХ почиње наредног викенда. Борац гостује Широком бријегу, док ће Челик бити домаћин Зрињском

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана