Бод најљепши поклон за 97. рођендан Леотара

Д. П.
Бод најљепши поклон за 97. рођендан Леотара

ТРЕБИЊЕ - Шеф стручног штаба Леотара Марко Видојевић је истакао да би освајање бар једног бода у суботу од 17.30 часова на гостовању код Тузла ситија у Сребренику био најљепши поклон за требињски клуб, који је у петак прославио 97. рођендан.

Послије двије одигране утакмице те 1925. године са Грађанским из Дубровника (2:1 и 0:0), Леотар је на Преображење Господње, 19. августа те године регистрован, верификован и учлањен у Фудбалски подсавез Сарајево. Први предсједник био је Никола Дасовић и од тада су Требињци почели да пишу свијетлу клупску историју.

- Било би сјајно остати непоражен против Тузла ситија, али играмо против једне од најбољих екипа у Лиги. Међутим, и они су нестални у форми. Декласирали су Сарајево, а потом били на прагу катастрофе против Жељезничара. Ипак, то нас не смије заварати и играчи морају бити свјесни да до позитивног резултата могу доћи само ако пруже свој максимум - нагласио је Видојевић.

По његовим ријечима позитивно је што пред овај сусрет може рачунати на све фудбалере.

- Ђоко Миловић је одрадио суспензију, а претходних дана имали смо малих проблема са ситнијим повредама и вирозама, али је сада све у реду - додао је Видојевић.

Клуб је напустио дефанзивац Стефан Паранос, који је за Леотар одиграо 60 утакмица и постигао један гол. Добио је споразумни раскид сарадње који је тражио и по најавама каријеру би требало да настави у Србији.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана