Билбија увијек интересантан

Дарко Пашагић
Билбија увијек интересантан

БАЊАЛУКА - Вијест да је Немања Билбија раскинуо уговор са јужнокорејским Гангвоном одмах је покренула спекулације гдје ће сјајни нападач наставити каријеру.

Шеф стручног штаба Борца Бранислав Крунић не би имао ништа против да током паузе између два дијела првенства добије појачање у нападу, али наглашава да нико из клуба није причао с њим.

- О квалитетима Билбије не треба трошити ријечи, али сигурно да је он увијек интересантан играч, поготово јер је показао у ранијим сезонама да му играње у Премијер лиги изузетно лежи - нагласио је Крунић.

Он је истакао да је још рано причати о томе како ће тећи прелазни рок на Градском стадиону.

- Готово сви наши играчи су под уговором, а да ли ћемо доводити појачања још је рано причати. О томе ћемо тек када се заврши утакмица са Слободом на коју смо максимално концентрисани - наставио је Крунић. 

Оно што је познато да ће Бањалучани зимске припреме поново обавити у Анталији.

Прозивка ће бити обављена средином јануара, а 25. ће Борчева експедиција за Стару Пазову гдје ће у тренинг центру Фудбалског савеза Србије одрадити неколико тренинга да би 27. кренули за Турску, гдје ће остати до 10. фебруара и одиграти пет утакмица. Два ривала су већ позната, Вардар и члан руске Премијер лиге Оренбург.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана