Бијељина: Спортиста године фудбалер “Радника” Велибор Ђурић

Срна
Бијељина: Спортиста године фудбалер “Радника” Велибор Ђурић

БИЈЕЉИНА - Фудбалер “Радника” Велибор Ђурић спортиста је града Бијељина за 2019. годину.

На традиционалном избору најбољих спортиста града у организацији Градске управе и бијељинског листа “Семберске новине” друго мјесто припало је Луки Вуковићу, каратисти клуба “Пантери”, док је треће мјесто припало каратисти Саши Недићу из клуба “Унсу”.

По пласману слиједе Душан Велетић из Боксерског клуба “Радник”, Гордана Илић из Џудо-самбо клуба “Пантер”, Лука Јовановић из Кошаркашког клуба “Будућност” и Ђорђе Ђерић из Рукометног клуба “Бијељина”.

Осмо мјесто припало је Софији Крајшумовић из Женског фудбалског клуба “Радник”, девето Татјани Летић из Женског рукометног клуба “Радник”, а десето мјесто међу најбољим спортистима Бијељине заузео је Раденко Томић из Боксерског клуба “Радник”.

За најбољег спортисту - лице са инвалидитетом проглашен је Предраг Шаренац из Кошаркашког клуба инвалида “Бијељина”.

Фудбалски клуб “Радник” проглашен је за најбољи мушки спортски колектив у прошлој години, а Рукометни клуб “Радник” за најбољи женски колектив.

Најперспективнији млади спортисти су Ема Ковач, Лана Беновић, Милица Миа Вујић, Данијела Митровић, Бојана Остојић, Урош Радан, Никола Дрљић и Лука Вејиновић.

Најбољи спортски тренер је Александар Бештић из Теквондо клуба “Сокол”, а за најбољег педагога физичке културе проглашен је Велимир Гојковић.

Богдан Ранкић, предсједник Рукометног клуба “Бијељина”, изабран је за најбољег спортског радника, док је Драган Тешић најбољи спортски новинар у прошлој години.

Посебно признање за дугогодишње заслуге за развој спорта постхумно је додијељено Младену Поповићу и Изету Алијагићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана