Бањалука угостила све судије из БиХ

Г.С.
Бањалука угостила све судије из БиХ

БАЊАЛУКА - Удружење фудбалских судија и инструктора Подручног фудбалског савеза Бањалука у суботу је било домаћин хуманитарног турнира у футсалу под називом “Судије хуманитарци 2022”, те након тога и дружења судија из свих 17 регионалних судијских удружења која постоје у БиХ.

На турниру је тријумфовала екипа Требиња, састав домаћина заузео је друго мјесто, док је Мостар освојио трећу позицију. За најбољег играча турнира проглашен је Вања Ајдер из бањалучког судијског удружења, док је Душко Берак из побједничке екипе најбољи чувар мреже. Екипа Посавине освојила је награду за фер-плеј.

Први човјек УФСИ Подручног фудбалског савеза Бањалука Момир Ширко био је задовољан како је све протекло.

– Први пут смо ми овдје у Бањалуци окупили судије из свих 17 регионалних судијских удружења из БиХ. Виђен добар фудбал и сва средства су отишла у хуманитарне сврхе. Имали смо послије тога и лијепо дружење и томболу, тако да мислим да су сви задовољни напустили Бањалуку – рекао је Ширко.

Преко 400 арбитара и инструктора суђења учествовало је у дружењу, те су у склопу истог присуствовали промоцији књиге “И суци су само људи” њиховог некадашњег колеге Горана Параџика.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана