Бањалучани раде пуном паром: Јагодић хвали и упозорава на грешке

С. К.
Бањалучани раде пуном паром: Јагодић хвали и упозорава на грешке

ЗЛАТИБОР - Лијепо је једном Спартаку дати четири поготка, али смо код примљених голова показали да и даље имамо одређене проблеме, као што смо их имали у финишу сезоне, рекао је тренер Борца Владо Јагодић, задовољан првом провјером против Суботичана (4:2).

- Након више од четири мјесеца смо напокон одиграли утакмицу и радује ме да су играчи потврдили добар рад са тренинга. Истина, Спартак је играо у комбинованом саставу, али су они, за разлику од нас, већ у такмичарском ритму - појаснио је Јагодић.

Евроголови Горана Закарића и Алмедина Зиљкића, те два поготка послије прекида Марка Јовановића и Оливеире Дагласа Круза поправили су ионако одличну атмосферу. 

- Закарић и Зиљкић су одлично искористили индивидуални квалитет. Сада имамо и више могућности у скоку, па много више увјежбавамо комбинације након прекида, што се показало као добро. Морам посебно да истакнем три најискуснија играча, Марка Јовановића, Сашу Кајкута и Стојана Врањеша, који су прави примјер млађим саиграчима како један фудбалер Борца треба да се понаша - закључио је Јагодић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана