Бајић: Кошаркаши показали реакцију

Милан Зубовић
Бајић: Кошаркаши показали реакцију

ЛАКТАШИ - Критике тренера Игокее Драгана Бајића упућене својим играчима послије пораза од Меге имале су одређени учинак па су дан касније добили Зрињски у Лиги БиХ.

Меч осмог кола у Лакташима завршен је резултатом 83:61, мада екипа из Мостара није неко посебно мјерило, с обзиром на то да домаћин има много квалитетнији састав и такмичи се у АБА лиги.

Посљедњи пут на истом мјесту играли су прије двије сезоне и тада су гости стигли до побједе, којом су освојили титулу шампиона БиХ.

Сада је у питању нека друга прича, а Бајић је истакао да је ово само мали искорак те да морају још много да раде.

- Доста добро смо одиграли ову утакмицу, много сам причао са играчима и било је одређене реакције код младих кошаркаша, који су унијели енергију, док и они искусни морају исто то да ураде, јер смо у веома тешкој позицији у АБА лиги. Окрећемо се наредном колу регионалног такмичења и гостовању код Цибоне, на реду су тренинзи и онда гостовање - изјавио је Бајић.

Александровчани никада нису били у оваквој ситуацији у АБА лиги, а то је да имају само једну побједу из девет мечева.

- Без обзира на ситуацију нема предаје и борићемо се до краја. Спреман сам на то, тако да и играчи исто морају бити спремни, што очекујем од њих. Тешко је данас зарадити новац и треба знати у којој средини се налазите. Управа настоји да обезбиједи све неопходне услове за рад и тренинг, тако да играчи морају да им врате добрим резултатима - рекао је Бајић.

Пласман Лиге БиХ послије осмог кола: 1. Игокеа 7-1, 2. Широки 6-2, 3. Спарс 6-2, 4. Младост 5-3, 5. Леотар 5-3, 6. Братунац 4-4, 7. Промо 4-4, 8. Какањ 4-4, 9. Слобода 3-5, 10. Чапљина 2-6, 11. Зрињски 2-6, 12. Вогошћа 0-8.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана