Анастасији Бошковић сребрна, а Срђану Теофиловићу бронзана медаља

Срна
Анастасији Бошковић сребрна, а Срђану Теофиловићу бронзана медаља

ЗВОРНИК - Члан Боксерског клуба “Обилић” из Зворника Анастасија Бошковић освојила је сребрну медаљу на Међународном турниру “Куп нација” у Врбасу, саопштено је данас из овог клуба.

Она је у полуфиналном мечу побједила репрезентативку Италије, док је у финалном мечу поражена бодовном одлуком судија од актуелне шампионке Европе - представнице Румуније.

На Међународном турниру “Куп нација” учествовало је 136 боксера из 18 држава, док је из Боксерског клуба “Обилић” учествовало пет такмичара.

У саопштењу се наводи да је боксер “Обилића” Срђан Теофиловић освојио бронзану медаљу. Теофиловић је у четвртфиналном мечу остварио побједу над представником Бугарске, док је у полуфиналном мечу поражен од представника Казахстана.

Боксери “Обилића” Његош Продановић, Урош Лазић и Срђан Томић заустављени су на “Купу нација” у својим четвртфиналним мечевима.

Изражавајући задовољство приказаним квалитетом такмичара Боксерског клуба “Обилић” на овом изузетно снажном турниру, у саопштењу се изражава нада да ће селектор Србије неке од боксера “Обилића” позвати на Европско првенство које се одржава у септембру у Италији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана