Амерички нападач на проби у Борцу

С. К.
Амерички нападач на проби у Борцу

БАЊАЛУКА - Амерички нападач поријеклом из Гамбије Мамаду Јалоу (23) ново је лице на тренинзима Борца, а уколико у наредних неколико дана убиједи стручни штаб Бањалучана да посједује квалитет потписаће уговор.

Јалоу је тренутно члан румунског трећелигаша Дациа Униреа за који је на 20 утакмица постигао пет голова, а и претходно је каријеру градио у овој земљи.

- Нећу имати много времена за провјеру његовог стања, али мислим да ће један тренинг у Бањалуци и други у Старој Пазови, те полувријеме на утакмици са Телеоптиком у недјељу бити довољни да установимо да ли је он играч за нас. У питању је странац, а ми не смијемо да гомиламо фудбалере који немају држављанство БиХ, тако да би он морао да буде бољи од играча са којима тренутно имамо уговор, уколико жели да постане наш члан - истакао је тренер Борца Бранислав Крунић.

Бањалучани сутра путују у Стару Пазову гдје ће прекосутра одиграти меч са Телеоптиком, а понедјељак путују у Анталију гдје ће остати до 10. фебруара и одиграти пет контролних мечева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана